Een Slimme Woning met Loxone

Loxone_Logo-Partner_Silver

Smart Wooden Homes; het combineren van moderne technologieën met traditioneel vakmanschap en dit voor zowel aanbouwen, bijgebouwen, zorgwoningen, Tiny House of het verbouwen van de totale woning.

 Uw houtskeletbouw of verbouwing vullen wij sowieso aan met slimme huistechnologie en de nieuwste innovaties op het gebied van elektriciteit, sanitair, ventilatie, … Sinds 2020 zijn we partner van Loxone en zij bieden hierin een heel gamma aan mogelijkheden.

Een van de grootste voordelen van een slimme houtskeletbouw woning is de mogelijkheid om alle systemen van uw huis vanaf één centrale locatie te bedienen en te bewaken. Of je nu thuis bent of niet, je kunt je smartphone of tablet gebruiken om de temperatuur aan te passen, lampen aan en uit te doen en zelfs je energieverbruik in de gaten houden. Zo integeren we ook LED-verlichting, programmeerbare thermostaten,  zonneschermen, … Dit maakt uw huis niet alleen comfortabeler om in te wonen, het helpt u ook geld te besparen op uw energierekening, verminderen we hiermee de ecologische voetafdruk van uw huis en helpen we het milieu te beschermen.

Een slimme woning van Loxone is erg compleet en bevat onder meer verlichtingsarmaturen, multiroom audio, sturing verwarming, sturing zonwering, enz…

Bovendien vallen er een heleboel andere kosten weg en moet er niet geïnvesteerd worden in een alarmsysteem of een slimme thermostaat. Al deze functies zijn in de meeste gevallen inbegrepen bij een basis installatie.