Over ons

Donc Woods.. Van waar de naam?
‘Donc’ is uiteraard een verwijzing naar ons Donkmeer en haar natuur maar het staat ook voor het Franse woord ‘dus’.
” Dus Hout “, ons geliefkoosde materiaal; in ruwbouw en in afwerking!

We zijn een klein familiaal bedrijf die een uitdaging niet uit de weg gaat; hoe zotter uw ideeën hoe leuker we het vinden.
We leveren graag projecten van A tot Z op maar voelen ons zeker niet minder aangesproken om enkel de ruwbouw houtskelet, technieken, interieur of de bouwcoördinatie vorm te geven.

Sinds 2010 al zitten we full-time in de bouw -en renovatiesector

Door onze onuitputtelijke leergierigheid blijven we ons constant bijscholen, of het nu gaat over hout, isolatie, interieur en technieken, … Er is niets dat ons niet interesseert!

In de begin jaren hebben we getracht om bij zoveel mogelijk werkgevers in de leer te gaan; met het resultaat dat we een nu een brede technische kennis bezitten en vrijwel alles aankunnen.

én mocht er toch iets zijn dat we minder graag doen of efficienter kunnen laten uitvoeren dan hebben we daar een collega vakman voor!

Eigenzinnig of eigenwijs… Wij gebruiken zoveel mogelijk hout, natuurlijke en gezonde materialen; bij ons bv geen metalstuds maar woodstuds! 

Bij ons start elk project met een babbel en een kop koffie! Heeft u een woonidee maar weet u niet waar te beginnen? Bel ons! Ook voor projecten over de taalgrens heen mag u ons lastig vallen!

” Een gezonde geest, in een gezond lichaam en in een gezond huis. Dit met zoveel mogelijk bio-ecologische materialen, zonder in te boeten aan techniek, stijl of comfort. “

Competenties

Waar staan we voor

Waarom voor ons kiezen..

Budget

Voor elk budget een gepaste offerte! Offertes en advies zijn altijd gratis!

Allround

Door onze grote leergierigheid doorheen de jaren kunnen we een totaal oplossing bieden

Interieur

Japandi & scandustrial; natuurlijke materialen met een eigenzinnige en rustgevende stijl

Bio-ecologisch

De leidraad doorheen jullie bouw of verbouwing