Wat we doen

(veel.. maar laten we het kort houden)

Smart Wooden Homes; het combineren van moderne technologieën met traditioneel vakmanschap en dit voor zowel aanbouwen, bijgebouwen, zorgwoningen, Tiny House of het verbouwen van de totale woning.

Houtskeletbouw is hoe langer hoe meer een zeer populaire keuze aan het worden voor het bouwen en verbouwen van huizen en dit ondermeer door de snelle opbouw (prefab of op de werf), geen droogtijden, duurzaamheid en energie-efficiëntie met een doorgedreven isolatie en luchtdichting. En uw houtskeletbouw vullen wij sowieso aan met slimme huistechnologie en de nieuwste innovaties op het gebied van elektriciteit, sanitair, ventilatie, … Sinds 2020 zijn we partner van Loxone en zij bieden hierin een heel gamma aan mogelijkheden.

Een van de grootste voordelen van een slimme houtskeletbouw woning is de mogelijkheid om alle systemen van uw huis vanaf één centrale locatie te bedienen en te bewaken. Of je nu thuis bent of niet, je kunt je smartphone of tablet gebruiken om de temperatuur aan te passen, lampen aan en uit te doen en zelfs je energieverbruik in de gaten houden. Zo integeren we ook LED-verlichting, programmeerbare thermostaten,  zonneschermen, … Dit maakt uw huis niet alleen comfortabeler om in te wonen, maar helpt het u ook geld te besparen op uw energierekening, verminderen we de ecologische voetafdruk van uw huis en helpen we het milieu te beschermen.

Nu lijkt het alsof we enkel de ruwbouw en technieken uitvoeren.. niks is minder waar, uiteraard werken we het project ook af met de door u gewenste afwerking (wanden, vloeren, …) En ook voor de kleinere projecten zoals keukens, badkamers, mancaves, thuisbioscopen, … of het kleinste kamertje laten we niet links liggen en kan u bij ons terecht!

Op het gebied van waterbehandeling zijn we officiële partner van Aquabion, een waterontharder zonder waterverspilling, onderhoud of zout!

En dan komen we misschien bij het belangrijkste; wilt u echt besparen op uw project? Bouw dan zelf… met advies, materialen en indien nodig hulp van ons!

Als het nog niet duidelijk was das bouwen en verbouwen niet alleen ‘werken’ is maar ook een hobby, een passie… ook na de uren blijven we creatief bezig; meubeltjes, grote tafels, eigen verlichting, … heeft u een idee en wil u het samen met ons uitwerken? Laat het ons weten!

Houtskeletbouw

Totaalrenovaties

Technieken

Interieur

Waterbehandeling

Zelfbouwers